Kreativno uporabimo ostanke hrane v kuhinji

Kreativno uporabimo ostanke hrane v kuhinji

Kmetijstvo, Dopolnilne dejavnosti  | 

Kreativna uporaba ostankov v kuhinji (vir: nasasuperhrana.si )

Pri kuhanju pogosto pridelamo veliko ostankov – bodisi še v surovi, bodisi že v kuhani obliki. A namesto, da te ostanke hrane odvržemo med odpadke, jih lahko ponovno uporabimo. 

Ključne besede: Uporaba ostankov, zavržena hrana, kreativnost

Več o kreativni uporabi ostankov hrane v kuhinji lahko preberete tukaj.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Kmetijstvo in okolje , Izobraževanje

Vabilo na usposabljanje KOPOP in LOPS, KGZ KR

09. 01. 2025 ob 19:00 - 25. 02. 2025 do 21:00

splet, v živo

Če ste vključeni v intervencijo kmetijsko – okoljska - podnebna plačila (KOPOP), lokalne pasme in sorte (LOPS), morate v obdobju trajanja obveznosti (petih letih) opraviti določeno število ur izobraževanj in sicer skupno 15 ur, ter najmanj 9 ur v prvih treh letih. Če ste torej v KOPOP ali LOPS vstopili leta 2023, morate 9 ur usposabljanj opraviti do konca leta 2025!